fbpx
AMOR PUR

D’Albert Mestres

Del 22 de gener al 16 de febrer

ESTRENA 22 de gener

Diumenge 2 de febrer hi haurà col·loqui postfunció moderat per Iolanda Garcia Madariaga, dins la Travessia Recomana. [més info]

Cicle Joves Brossa

Aquesta obra pertany al cicle Greta & Friday que continua amb Greta & Friday II: Amor Mor

Aprofita per veure el cicle sencer, a més de dues obres a la sala Joan Brossa, amb

L’abonament 2×2


SINOPSI

Tot roda. El món roda. L’amor roda. El circ roda al voltant de la pista. Però hi ha el vertigen. Just quan tot comença, quan el circ comença, quan l’amor comença, tot es pot aturar.
Dos adolescents s’enamoren i comparteixen l’amor pel món. L’amor pur, experimentat sense concessions, està destinat a la tragèdia. Davant la perspectiva de veure morir el món, de veure morir l’amor, s’enfronten a un futur que glaça la raó.
Aquesta història d’amor iniciàtica se’ns fa carn i ossos de la mà de dos joveníssims intèrprets que fan transitar el text a través d’acrobàcies, equilibris, cabrioles, danses, entrades de pallassos, cançons i, fins i tot, la veu humana nua en un acte d’erotisme sonor. Albert Mestres és capaç de posar la paraula a la corda fluixa, i condensar el circ en una sala d’intimitat com la Palau i Fabre.

Espectacle en català

SOBRE GRETA&FRIDAY

El projecte de GRETA & FRIDAY neix de dues voluntats de l’Escenari Brossa. La primera és reivindicar aquells dramaturgs que aborden textualitats formals, d’estètiques arriscades. D’alguna manera són hereus d’una manera d’entendre l’escriptura teatral que ve de lluny, que passa per Joan Brossa i que ens arriba avui en dia. La seva manera d’escriure s’allunya del realisme televisiu, però precisament per això són tan atractius per al públic teatral. Per això hem fet un encàrrec d’una peça que té dues cares, que és un díptic teatral, a l’Albert Mestres i la Queralt Riera.

La segona voluntat és abordar el fenomen Fridays for Future. És fascinant com generacions d’infants i adolescents s’han organitzat arreu del món donant una lliçó de compromís i d’activisme. El díptic que volíem encarregar es basa en la idea d’imaginar dos adolescents que es coneixen en el context d’una vaga dels Fridays for Future. La cara A seria el present, com es coneixen i de quins valors queda impregnada la seva relació. La cara B és el futur, d’aquí 20 o 40 anys. Com serà el futur que han heretat? Què n’han fet dels seus ideals?

El Brossa proposa un joc per als dos dramaturgs, però també per al públic, que podrà resseguir els mateixos personatges al llarg de dues peces teatrals que són les dues cares d’una mateixa moneda.

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció Albert Mestres
Intèrprets Lola Carandell i José Luis Oliver
Escenografia Marc Chornet
Música
Marc Egea
Moviment
Lola Carandell i José Luis Oliver
Estudiant en pràctiques d’El Timbal
Alberto Lanzas

Una producció de l’Escenari Joan Brossa

HORARIS I PREUS

Horaris De dimecres a dissabte a les 20.00 h i diumenge a les 18 h
Preus dimecres i dijous 13€. divendres, dissabte i diumenge: 18€
Psst! Aprofita l’abonament 2×2 per veure el cicle sencer, a més de dues obres a la sala Joan Brossa!

Durada 60 minuts

XARXES SOCIALS

#AmorPur

 

MATERIAL DE PREMSA

  • Greta and Friday inspirat en Greta Thunberg de l'autora Queralt Riera. Nova producció al Escenari Joan Brossa

 

22 gener de 2020 — 16 febrer de 2020
20:30

Sala Palau i Fabre

Director Albert Mestres

¡Comparteix!