fbpx
FLORS CARNÍVORES

Dirigit per Marc Chornet
Text d’Anna Maria Ricart

Del 19 de setembre al 13 d’octubre del 2019
ESTRENA 19 de setembre
22 de setembre col·loqui postfunció dins la Travessia Recomana

DOSSIER DE PREMSA


SINOPSI

Divendres nit. En un soterrani, aïllat del món. Per unes hores, aïllades dels de dalt. Tres adolescents jugaran. Jugaran a ser allò que no són, el que voldrien ser, el que podrien ser… Jugaran a imaginar un gest, un instant, una acció única… mai no esdevinguda. Jugaran a no ser mai grans, a no ser mai els de dalt. O sí. Jugaran a imaginar el futur, o a imaginar com evitar-lo.

Espectacle en català

TEXT DEL DIRECTOR

Hi ha teatre que es fa per a fer riure, fer plorar, per enfadar-se, per cridar, per a reivindicar… I després, amagadet al fons d’un calaix, hi ha un teatre que està escrit des de la necessitat artística més íntima, més espiritual, més trascendental. És un teatre que s’amaga al fons del calaix perquè té por de no està de moda, de no anar amb sintonia amb els temps. És un teatre tímid. Ell no vindrà, ets tu qui s’hi ha d’acostar. I quan t’hi acostes, de primer moment, potser s’espanta i també t’espantes tu. Però a poc a poc ell comença a parlar. I cada vegada que parla, més que respostes, veus que li agrada fer preguntes… Discretes, quasi sense adonar-te’n. I tu, sense voler-ho, et vas sentint còmode, t’hi vas enamorant, vas responent a totes les seves preguntes en un acte de sinceritat profunda. No recordes l’últim cop que vas ser tan sincera o sincer. I després d’aquest acte, únic, irrepetible… Tens la sensació de ser una mica diferent. Una mica millor, fins i tot. I l’estimaràs. L’estimaràs perquè t’atraurà, però no l’atraparàs… Mai l’acabaràs d’entendre. I per això estimar-vos serà l’acte de rebel·lia més gran mai imaginat.

L’Anna Maria Ricart s’atreveix a escriure un text dramàtic que és pura poesia. Poesia que surt del llibre i es fa humana, com deia Lorca. I ens parla del futur amb nostàlgia. Un futur somniat que mai s’esdevindrà. No se m’acut acte més polític.

Marc Chornet

FITXA ARTÍSTICA

Text Anna Maria Ricart
Direcció Marc Chornet Artells
Escenografia Albert Julve i Marc Chornet
il·luminació Albert Julve
Fotografia Laia Alberch
Vestuari Flors Carnívores
Música Neus Pàmies
Intèrprets Mariona Blanco, Cristina López i Ivet Zamora
Una producció de Marc Chornet Artells amb col·laboració de l’Escenari Joan Brossa

Agraïments: Laura Clos, Clara de Ramon, Laura Tamayo, Clàudia Benito i Alba José. Per ser les primeres flors que van créixer al Jardí.

HORARIS I PREUS

Horaris De dijous a dissabte a les 20.00 h i diumenge a les 18 h
Preus Dimecres i dijous: 13€. Divendres, dissabte i diumenge: 18€

Durada 70 minuts

XARXES SOCIALS

#FlorsCarnivores

19 setembre de 2019 — 13 octubre de 2019
13:55

Sala Palau i Fabre

Director Marc Chornet Artells

¡Comparteix!