fbpx
…DISC!!! LA DIOSA DEL TRAP MATARÁ LA INDUSTRIA DEL…

SCREENING PERFORMANCES
CURAT PER NÚRIA GÓMEZ GABRIEL
PRODUÏT PEL FESTIVAL LOOP BARCELONA
EN COL·LABORACIÓ AMB TRÀNSIT PROJECTES I ESCENARI JOAN BROSSA

Divendres 2 i dissabte 3 de novembre de 2018

SINOPSI

El rock devorat pel punk devorat per la mtv devorat pel house devorat pel grunge devorat pel etc, de Calvin Klein, Zuckerberg i L’Iphone.

…Disc!!! La diosa del Trap matará la industria del… és un assaig teatral obert al públic. A l’escenari, una coneguda i jove cantant de trap es troba cara a cara amb un actor de cinema. La primera interpreta un personatge molt semblant a si mateixa. Poetessa, anarquista, i presumpta drogodependent, hipersensible, talentosa i carismàtica. L’actor interpreta un productor musical de la vella escola, un alter ego de Phil Spector. La trobada és un assaig per al rodatge d’un film on el director entra en escena i recondueix els actors amb instruccions, correccions i suggeriments. Puntualment el director projecta vídeos perquè els actors puguin visualitzar amb exemples el que busquen.

La peça proposa una reflexió sobre com cada generació crea el seu propi esperit de subversió, expressivitat i poesia. Sobre com les indústries del disc i de la moda busquen captar aquest esperit per tal de convertir-lo en tendència, en solvència comercial. La tradició del Hip Hop (Trap inclòs) ha estat extremadament perceptiva a aquesta tensió “lluita-contra-el-sistema / fagocitació comercial acceptada o no” i l’ha convertit en un tema recurrent de les seves lletres, de la seva estètica i gairebé de la seva filosofia vital.

NO és recomanable per a menors

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció Isaki Lacuesta
Interpretació Jordi Vilches i Bea Pelea
Imatge egosumluxmundi
Disseny gràfic Alex Guifreu
Amb la participació de Escola Massana i Universitat Pompeu Fabra de Barcelona

HORARI I PREU

Horari 20.30 h
Preu 15€

Duració 1 hora i 20 minuts

2 novembre de 2018 — 3 novembre de 2018
20:30

Sala Joan Brossa

Director Isaki Lacuesta

¡Comparteix!