fbpx
Teatre Verbatim: SERÀ EL NOSTRE SECRET

d’Elies Barberà, Daniela Feixas i Marta Montiel

 

 

SINOPSI

Una de cada cinc persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància. Malgrat que els abusos a menors tenen conseqüències físiques, emocionals i psicològiques per a tota la vida, impera el silenci davant d’aquests fets.

Només quan es pot explicar el que s’ha viscut, es pot començar a comprendre. La paraula dita ens fa prendre consciència, evidencia l’abús de l’agressor, la covardia dels encobridors i sacseja els valors de la nostra societat. Per això, a través del teatre Verbatim transmetem les experiències i reflexions de persones que han passat per aquesta experiència i l’han expressat. Les seves paraules i les dels especialistes que ens acompanyen poden ser una via per a comprendre, sensibilitzar-nos i posicionar-nos.

Un dels drets universals dels infants és el dret a la protecció, a viure en un entorn segur. Les dades diuen que el vuitanta per cent dels abusos es cometen en l’entorn familiar o de confiança de l’infant. Així, doncs, què passa quan la casa que t’hauria de protegir es converteix en la teva presó? Quines són les conseqüències quan els que t’haurien d’estimar són els que et fan mal?

Espectacle en català

FITXA ARTÍSTICA

Idea Marta Montiel i Elies Barberà
Recerca i documentació  Marta Montiel, Elies Barberà i Daniela Feixas
Direcció i dramatúrgia Daniela Feixas
Intèrprets Elies Barberà i Marta Montiel
Disseny tècnic Lluís Robirola
Fotografia Paco Amate
Producció Mithistòrima Produccions S.L. / Sala La Planeta

HORARIS I PREUS

Horaris De dimecres a dissabte a les 20.00 h i diumenge a les 18 h
Preus dimecres i dijous 13€. divendres, dissabte i diumenge: 18€

Durada 60 minuts

XARXES SOCIALS

#SeraElNostreSecret

 

15 abril de 2020 — 3 maig de 2020
14:30

Sala Palau i Fabre

Directora Daniela Feixas

¡Comparteix!