fbpx

Amics del Brossa

ELS GALLARDETS DE FESTA

Senyores i senyors, sigueu benvinguts a l’Escenari Joan Brossa. La seva activitat tracta d’arrencar alguna espina del nostre ambient teatral quotidià i de tornar a la llum certes coses oblidades. L’Escenari Joan Brossa vol fer esclat on canta massa el silenci encara que, a vegades, s’emperruqui i es mudi de roba.

JOAN BROSSA 1997

Participa, com Amic, d’un col·lectiu que vol fer possible una nova primavera cultural. Ser del col·lectiu dels Amics del Brossa vol dir formar part d’un projecte singular i participatiu: Implicar-se en un dels nuclis culturals més compromesos amb la modernitat i l’avantguarda. Gaudir d’activitats permanents, d’arts escèniques, plàstiques, musicals i cinematogràfiques. Obrir una finestra al coneixement, a la reflexió i a l’opinió en l’àmbit de les arts escèniques i de la cultura. Opinar, ser escoltat i sentir-te’n còmplice.

AVANTATGES

Amb la teva quota de 16€ mensuals tens dret a:

  • Dues invitacions per a les estrenes exclusives de tots els nostres espectacles.
  • Dues invitacions per a qualsevol de les representacions dels espectacles de la Sala Joan Brossa i descompte del 50% per a totes les persones que vulgueu convidar.
  • Entrades a 6€ per als espectacles de la Sala Palau i Fabre.
  • Preus especials per als Dimarts Màgics.
  • Activitats exclusives: Taula de Poesia,  assajos oberts, xerrades al voltant dels espectacles, Taula de l’Espectador…
  • Invitacions i entrades a preu especial per a altres activitats complementàries.

CONTACTA

Vols fer-te Amic?
Contacta amb nosaltres a través del 93 315 15 96, del correu electrònic reservesamicsdelbrossa@gmail.com o descarrega’t el formulari d’inscripció. El pots entregar a la taquilla del teatre o enviar per e-mail. Ens posarem en contacte amb tu per confirmar la teva subscripció.

Carnet Brossa

    Els camps marcats amb * son obligatoris