fbpx

Taula de l’Espectador

Què és la Taula de l’Espectador?

La Taula de l’Espectador neix l’any 2016 amb la clara intenció de donar eines als espectadors per apropar-se a la nostra programació i a les nostres produccions d’una manera conscient i aprofundir en les arts escèniques més enllà de l’entreteniment.

Seguint el model de transversalitat de gèneres, estils i edats que caracteritza el nostre teatre, la Taula és un espai de reflexió, intercanvi i creixement amb activitats diverses cada mes, on el transvasament de coneixement a través del diàleg i la reflexió sigui
l’eix troncal.

La Taula de l’Espectador no es configura només com activitat paral·lela, sinó com un conjunt d’activitats incrustades en el nucli del discurs. Per aquest motiu, cada any més, establim sinergies amb altres sales de teatre, espais de creació, universitats, llibreries, museus i biblioteques sempre que la temàtica de l’activitat es pugui veure enriquida per aquesta col·laboració.

Volem destacar també la col·laboració amb determinats mitjans de comunicació, com Recomana, o amb influencers o bloggers, que sovint es conviden al teatre perquè moderin xerrades i col·loquis postfunció.